Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη φημολογούμενη επιστροφή της στην τηλεόραση

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» μίλησε το πρωί της Παρασκευής, η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία απάντησε για πρώτη φορά στην φημολογούμενη επιστροφή της στην τηλεόραση με δική της εκπομπή, μέσα από την συχνότητα του One.

«Υπάρχει το ενδεχόμενο, κάνω κάποιες κουβέντες που είναι παραπάνω από μία-δύο αλλά πάντα κρατάω το πιο μικρό καλάθι σε ότι έχει να κάνει με την τηλεόραση, γιατί έχω μάθει. Αλλά είναι μια ωραία συνθήκη τώρα στο One που συζητάω. Δεν θέλω να λέω ψέματα, δεν τρελάθηκε κανείς στην τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια που δεν ήμουν εκεί.

Είχα κάνει κάτι συζητήσεις για κάποια πράγματα που νομίζω θα είχαν προταθεί σε πολλούς. Αλλά δεν με ενδιέφερε να το κάνω. Να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση να κάνω πράγματα που έκανα όχι καλά στο παρελθόν, δεν θα τα ξαναέκανα. Κάτι καινούργιο θα το τολμούσα. Αν ευδοκιμήσει η συνεργασία δεν το κοιτάμε για πρωί. Θα δείξει. Δεν έχω υπογράψει», είπε χαρακτηριστικά η Μάιρη Συνατσάκη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More