Η Ελένη Φουρέιρα θα διαγωνιστεί και πάλι στην Eurovision;

Μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της με το Fuego, αλλά και το εντυπωσιακό guest που έκανε στη σκηνή του περσινού διαγωνισμού, πιστέψαμε πως η Ελένη Φουρέιρα είχε τελειώσει με την Eurovision.

Κι όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς και να επιστρέψει στη διοργάνωση και πάλι ως διαγωνιζόμενη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Star ΚουΚου, η Ελένη έχει δεχτεί πρόταση από την Ισπανία, χώρα που τα τραγούδια της κάνουν θραύση, να την εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό των ερχόμενο Μάιο. Η Eurovision του 2020 θα γίνει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και απ’ ό,τι φαίνεται η ίδια δεν έχει απαντήσει ακόμα στις φήμες περί επιστροφής της στο διαγωνισμό.

Το πιο πιθανό είναι βέβαια να μην συμμετάσχει καθώς λέγεται ότι θα μετακομίσει για τρεις μήνες στο Los Angeles για να κάνει συναντήσεις με την Sony Λατινικής Αμερικής με την ελπίδα να ξεκινήσει μια διεθνής καριέρα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More