Η επιθυμία της Νοτοπούλου για παιδί, ο “τσέο” και το άνοιγμα στη Γιαννάκου

Μια πιο προσωπική συνέντευξη έδωσε αυτές τις ημέρες η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης μίλησε στο flash.gr και απάντησε σε ιδιαίτερες ερωτήσεις που αφορούσαν στη μητρότητα, το αυτογκόλ του ΤΣΕΟ και τους πολιτικούς καριέρας, ενώ έκανε άνοιγμα προς τη Μαριέττα Γιαννάκου.

Στην ερώτηση αν η μητρότητα είναι μέσα στα σχέδιά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά μάλλον θετικά: «Η μητρότητα δεν είναι πρότζεκτ προς υλοποίηση, είναι κάτι πολύ ανώτερο. Μπορεί να μην πιστεύω στο αφήγημα του “βιολογικού ρολογιού”, όμως η επιθυμία μου για παιδί, ναι υπάρχει. Έχω ωραίες και τρυφερές παραστάσεις από τη δική μου οικογένεια, ως παιδί, κι αυτή η εμπειρία με προδιαθέτει θετικά».

Οσο για το αν αισθάνεται πολιτικός καριέρας σημειώνει ότι ανατριχιάζει με τη διατύπωση. «Η πολιτική δεν είναι καριέρα, είναι η ίδια η ζωή. Πέραν αυτού είμαι πολύ νέα ακόμα για να διατυπώνω διδάγματα και ρητά. Όμως συμβόλαιο με το μέλλον ουδείς έκανε. Με αυτή την έννοια ζω αυτό που μου συμβαίνει. Με τα στραβά του και τα καλά του».

Για το περίφημο «ΤΣΕΟ» λέει αυτοκριτικά το εξής: «Όλοι θέλουμε να μας θυμούνται για τις σοφές μας κουβέντες κι όχι για τις γκάφες μας. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα διότι δεν ήταν λάθος από άγνοια. Αναρωτιόμουν συνέχεια ‘πως μου ήρθε;’. Ε, μου ήρθε! Μετά συμφιλιώθηκα με το συμβάν. Μακάρι οι γκάφες όλων των πολιτικών να είναι έτσι ανθρώπινες. Άλλο να κάνεις ‘λάθος’ και να λες ‘αποφοίτησα από το Columbia’ κι άλλο να λες το CEO, ‘Τσέο’».

Τέλος κληθείσα να προτείνει την επόμενη γυναίκα πολιτικό για συνέντευξη στην ιστοσελίδα κάνει άνοιγμα προς τη ΝΔ δηλώνοντας το όνομα της Μαριέττας Γιαννάκου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More