Η μαγεία των Χριστουγέννων στην ΧΑΝΘ

Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος, η ΧΑΝΘ και ειδικότερα οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών, διοργάνωσε το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar!

Ρεπορτάζ: Ελένη Βαρδάκη

Το διήμερο 13 και 14 Δεκεμβρίου 2019, στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο της ΧΑΝΘ, μπορούσε να βρει κανείς πεντανόστημα φαγητά και λιχουδιές, τα οποία φτιάχτηκαν με αγάπη από τα νεαρά στελέχη. Εμείς με τη σειρά μας επισκεφτήκαμε τη ΧΑΝΘ και εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο μεγάλο και όμορφο ήταν το Bazaar, αλλά και με τους πρωτότυπους πάγκους που διέθετε.

Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο κεντρικό κτήριο, μπορούσε κανείς να δει πάγκους πώλησης μικροαντικειμένων από ανακυκλώσιμα υλικά (εκστρατεία #zeroplastic) αλλά και πάγκους ειδών second hand (εκστρατεία #zerowaste).

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση συνόδευαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο εύθυμο και γιορτινό κλίμα!

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ξεχώρισαν οι φιλικές προς το περιβάλλον πάνινες τσάντες, τις οποίες  μπορούσες να αγοράσεις, συμβάλλοντας έτσι και εσύ στην εκστρατεία #zeroplastic.

Στο χριστουγεννιάτικο αυτό παζάρι, έβρισκε κανείς σχεδόν τα πάντα! Πάγκοι με χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια για το νέο έτος, χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, ήταν εκεί.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, διεξήχθησαν δραστηριότητες για να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι. Υπήρχαν ωστόσο και βιωματικές δραστηριότητες με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για το κοινωνικό πρόσημο του Χριστουγεννιάτικου Bazaar και τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης!

Αν μάλιστα ήθελες να έχεις μια αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψή σου στο χριστουγεννιάτικο αυτό Bazaar, φυσικά και υπήρχε τρόπος! Τα μέλη της σχολής στελεχών είχαν προνοήσει, και έστησαν ένα photobooth, με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Το παρών στη συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος φωτογραφήθηκε με μέλη της ΧΑΝΘ.

*Η παρακάτω φωτογραφία έχει αναρτηθεί στο facebook στη σελίδα της ΧΑΝΘ

Στόχος του φετινού Bazaar, ήταν από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, να διατεθούν για τους σκοπούς και το έργο της ΧΑΝΘ, των προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς και το πρόγραμμα υποτροφιών της, το οποίο τα τελευταία 9 χρόνια πρόσφερε 700 υποτροφίες (συνολικής αξίας 209.009€), σε παιδιά από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματά της.

Αν δεν πρόλαβες να παρευρεθείς στην συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά θες να ζήσεις την μαγεία των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη, παρακάτω σου παρουσιάζουμε μερικές από τις εκδηλώσεις που πρόκειται άμεσα να διεξαχθούν:

Χριστουγεννιάτικη συναυλία

Πότε: 20 Δεκεμβρίου 2019

Ώρα: 8.30 μμ – 10.30 μμ

Πού: Κλειστό Γυμναστήριο Χ.Α.Ν.Θ. – ΗΡΩΝ – Μίμης Τσικίνας

Εισιτήρια: ΕΔΏ

Thesaloniki Christmas Flea market

Πότε: 20 -29 Δεκεμβρίου

Ώρα: 11.00 πμ – 9.00 μμ

Πού: Αποθήκη Γ´ (Λιμάνι).

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More