”Η Μελωδία της ΑΕΛΙΑ” σε συνεργασία με το Δ. Θεσσαλονίκης

Η ΑΕΛΙΑ (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση για τον Καρκίνο του Μαστού) πιστή στο έργο της, διοργανώνει και φέτος, με την συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης μία συναυλία για την ενημέρωση του κοινού για τους στόχους και τις δράσεις της και την συγκέντρωση πόρων, που θα της επιτρέψουν να θωρακίσει την εκστρατεία της για υποστήριξη της θεραπείας απόρων γυναικών που αντιμετωπίζουν τη νόσο.

Η ΑΕΛΙΑ είναι μια αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2014, σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, από ανθρώπους με ευαισθησίες και ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που πιστεύουν στην επιτακτική ανάγκη της αλληλεγγύης και της υποστήριξης συνανθρώπων τους.

Με κεντρική αφετηρία την έντονη θέληση για τη ζωή μετά τον καρκίνο, η ΑΕΛΙΑ προσκαλεί τον τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, ο οποίος ενώνει δυνάμεις με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης (Simph) και τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης.

Θα ερμηνευτούν διαχρονικά ελληνικά τραγούδια με συμφωνικό ήχο και σε νέες ενορχηστρώσεις για αυτήν τη βραδιά του Πάνου Κοσμίδη. Την συναυλία θα διευθύνουν επτά Ελληνίδες νεαρές γυναίκες αρχιμουσικοί συλλέγοντας εμπειρία από την μουσική τους σύμπραξη με την ΣΟΔΘ και προσφέροντας τις καλλιτεχνικές τους υπηρεσίες στην ΑΕΛΙΑ, η οποία στηρίζει την γυναίκα σε δύσκολες στιγμές της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1) του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

35€, 25€, 20€, 15€, 10€

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr, ταμείο του ΜΜΘ, ταμείο Πλατείας Αριστοτέλους

Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1)

“Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛΙΑ’’

Ερμηνευτής: Δημήτρης Μπάσης

Ενορχηστρώσεις: Πάνος Κοσμίδης

Μουσική διεύθυνση:

Φωτεινή Αγγέλη

Ευδοξία Γρηγοριάδου

Κυριακή Κουντούρη

Έρη Κουρμπαλή

Μαρία Μπαζού

Αριστέα Τσιχλή

Νεφέλη Χαδούλη

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μουσική διδασκαλία: Μαίρη Κωνσταντινίδου

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More