Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Γκρίνια μου» επιστρέφει στο θέατρο «Αμαλία»

Η θεατρική παράσταση «Γκρίνια μου», που κέρδισε το κοινό της Θεσσαλονίκης κατά το πρώτο διήμερο προβολής της (4-5 Νοεμβρίου), επιστρέφει για δύο ακόμα παραστάσεις στο θέατρο «Αμαλία» στις 9 και 10 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία, σε κείμενο-σκηνοθεσία του Στέργιου Σαραγιώτη, συνεχίζει το πετυχημένο ταξίδι της και καλεί για συνοδοιπόρους της όλους όσους δεν  πρόλαβαν να την απολαύσουν τον περασμένο μήνα για να μην… γκρινιάζουν!

Η επιτυχία του έργου οφείλεται στο ότι είναι βγαλμένο από την καθημερινότητα και πολλοί μπορούν να ταυτιστούν μαζί του. Περιγράφει τη ζωή ενός ζευγαριού, προτείνοντας λύσεις στα προβλήματα αλλά και στην… γκρίνια, που αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Το χιούμορ και τα ξεκαρδιστικά αστεία σε συνδυασμό με τις λύσεις στα προβλήματα, δοσμένα, όμως, με πολλή αγάπη και ακόμη περισσότερο… γκρίνια είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της παράστασης, που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Χρήστος και η Δέσποινα συζούν σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Εκείνη είναι οικονομολόγος κι εκείνος… τεμπέλης! Ή μήπως όχι; Εκείνη τον πιέζει να βρει δουλειά για να βοηθήσει οικονομικά στο σπίτι κι εκείνος βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να μην το κάνει. Όσο για γάμο; Ούτε λόγος!

Η καθημερινότητά τους θα ανατραπεί όταν εμφανιστεί ο ξάδερφος του Χρήστου, ο Περικλής, που ζούσε χρόνια στο εξωτερικό. Οι δυο άντρες θα στήσουν ένα παιχνίδι εις βάρος της Δέσποινας που θα προκαλέσει γέλιο και απρόοπτα. Ο Χρήστος πιστεύει πως έχει μελετήσει την κάθε λεπτομέρεια και γνωρίζει την έκβαση του παιχνιδιού. Όμως, κάπου χάνεται ο έλεγχος… κάποια στιγμή κάτι του ξεφεύγει.

Και τότε αποκαλύπτονται όλα μαζί και η πραγματική ταυτότητά του. Πώς θα αντιδράσει η Δέσποινα; Θα είναι άραγε αυτό το τέλος της σχέσης τους; Ή μήπως όχι;

Συντελεστές παράστασης:

Κείμενο, σκηνοθεσία: Στέργιος Σαραγιώτης

Βοηθός σκηνοθέτη: Βασιλεία Καραγιάννη

Παίζουν: Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος, Μάρθα Ξάνθου, Στέργιος Σαραγιώτης

Σκηνικά, κοστούμια, μουσική: Θεατρική ομάδα Δρυάδες

Φωτογράφιση: Σοφία Καμπλιώνη, Χρήστος Αθανασίου

Πληροφορίες:

Χώρος: Θέατρο «ΑΜΑΛΙΑ», Αμαλίας 71

Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310/842.509

Εισιτήρια: 12 ευρώ γενική είσοδος, 10 ευρώ για φοιτητές, παιδιά, ανέργους, ΑμΕΑ

Προπώληση εισιτηρίων: www.gooddeals.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More