Η Ριάνα τα «έχωσε» στο Snapchat και οι μετοχές του κατακρημνίστηκαν

Η συγγνώμη για την προσβλητική διαφήμιση δεν ήταν αρκετή και η τραγουδίστρια κατάφερε με ένα μήνυμα να ρίξει τις μετοχές του στο Χρηματιστήριο

Μπορεί το Snapchat να ζήτησε συγγνώμη από Ριάνα για την ομολογουμένως απαράδεκτη διαφήμιση που υπήρχε μέσα στην εφαρμογή και ρωτούσαν τον κόσμο αν θα ήθελαν να χαστουκίσουν την τραγουδίστρια ή να γρονθοκοπήσουν τον Κρις Μπράουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η τραγουδίστρια έκανε δεκτή τη συγγνώμη!

Η Ριάνα ανήρτησε ένα μήνυμα στο Instagram όπου λέει πως είναι ντροπή του Snapchat να προβάλλει τέτοιες διαφημίσεις και πως δεν είναι το αγαπημένο της social media για κανέναν λόγο. Θεώρησε πως ήταν τρομερά κακό για τα θύματα που έχουν υποστεί βία είτε σωματική είτε λεκτική!

Έγραψε συγκεκριμένα η Ριάνα:

«Καλό (μου) Snapchat, γνωρίζεις ήδη ότι δεν είσαι η αγαπημένη μου εφαρμογή. Προσπαθώ να καταλάβω ποιος ήταν ο στόχος αυτού του χάους! Ξόδεψες χρήματα για να δώσεις ζωή σε κάτι που εσκεμμένα χλευάζει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας!!!», και συνέχισε:

«Σκέφτομαι όλες τις γυναίκες, τα παιδιά και τους άνδρες θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν και ιδίως όλους όσοι δεν έχουν ακόμα μιλήσει. Δεν θα σας εγκαταλείψουμε! Ντροπή σε εσάς. Διαγράψτε αυτήν την εφαρμογή και τις συγγνώμες της».

Στις 18:30 ώρα Ελλάδας, μία και πλέον ώρα μετά τη δημοσίευση του μηνύματος, η μετοχή της Snap Inc., της θυγατρικής εταιρείας της Snapchat κατέγραφε πτώση 4,31% στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More