Η στιγμή που ο Τσίπρας έβαλε τη γραβάτα – Ποιος την έδεσε (VIDEO)

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την ομιλία του στο Ζάππειο, μετά τη συμφωνία για το χρέος, επέλεξε να φορέσει μία γραβάτα σε χρώμα μπορντό. Πριν μεταβεί όμως στο Ζάππειο βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους συνεργάτες του και εκεί φόρεσε τη γραβάτα.

Σε βίντεο εμφανίζεται ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, και φαίνεται να φτιάχνει τη γραβάτα του πρωθυπουργού. Ο κ. Τσίπρας χαμογελώντας, κοιτά την κάμερα και ρωτά: “Εντάξει;” και αναχωρεί για το Ζάππειο.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκτός από τα βίντεο ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία δένει τη γραβάτα. Ο κ. Τσίπρας συνόδευσε την εικόνα με το σχόλιο: “Η μάχη αυτή κερδήθηκε, το στοίχημα επίσης, αλλά ο πόλεμος για την αποκατάσταση των αδικιών συνεχίζεται”.

Να σημειωθεί ότι η γραβάτα που επέλεξε να φορέσει ο πρωθυπουργός θυμίζει εκείνη που του χάρισε ο Πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ στις Πρέσπες την ημέρα που υπεγράφη η συμφωνία για το Σκοπιανό.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More