Η συγγνώμη του Τζιτζικώστα για σχόλιο που έκανε για γυναίκες (VIDEO)

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ζήτησε συγγνώμη για σχόλια σεξιστικού περιεχομένου που έκανε στη διάρκεια ανταλλαγής ευχών με εργαζόμενες της Περιφέρειας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ειδικότερα, ενόψει της δημιουργίας κινηματογραφικού στούντιο στη Θέρμη, ο Περιφερειάρχης δέχθηκε ως δώρο από τους εργαζόμενους της Περιφέρειας, μανικετόκουμπα- κλακέτα.

Ο εκπρόσωπος του Film Office, του οργανισμού που έχει αναλάβει να προωθήσει κινηματογραφικές παραγωγές στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή κινηματογραφική κλακέτα, ζήτησε να μπορέσουν όλες οι γυναίκες της Διεύθυνσης να λάβουν μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές.

Όμως η αντίδραση του Απόστολου Τζιτζικώστα ήταν πλήρως απρόβλεπτη, με τον Περιφερειάρχη να απαντά, ρωτώντας «τι είδους ταινία, προσέξτε τι θα πείτε».

«Ο ρόλος πρέπει να είναι χαρούμενος, γιατί όλες χαρούμενες είναι», λέει ο εκπρόσωπος,  με τον κ. Τζιτζικώστας να συνεχίζει:

«Αυτό είναι αλήθεια. Άκουσα ότι από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη (σ.σ.: παραγωγός πορνογραφικών ταινιών), σας ενδιαφέρει;».

Πριν από λίγα λεπτά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε συγγνώμη, χαρακτηρίζοντας την αναφορά του ως «ατυχέστατη».

Δείτε την ανάρτηση:

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More