Η «Hellenic Police Running Team» συμμετείχε στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η «Hellenic Police Running Team» συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. 

Ειδικότερα στις  διαδρομές του Μαραθωνίου συμμετείχαν πάνω από 330 αστυνομικοί – δρομείς όλων των βαθμών, από διάφορες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στις διαδρομές των 5.000 μέτρων, των 10.000 μέτρων και στην κλασσική διαδρομή των (42.195) μέτρων του Μαραθωνίου.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου στάθηκε στο πλευρό της «Hellenic Police Running Team» τρέχοντας στην διαδρομή των 5.000 μέτρων.

Παράλληλα εθελοντές αστυνομικοί, από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, προσέφεραν τιμητικά τις υπηρεσίες τους, σε διάφορα σημεία των διαδρομών ανεφοδιάζοντας τους αθλητές.

Επίσης, η Ελληνική Αστυνομία με αφορμή τον 36ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συμμετείχε και με περίπτερο αφιερωμένο στην Τροχαία, από 8 έως 10 Νοεμβρίου, στην έκθεση «ERGO Marathon 2018» που φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Η εμφάνιση – φανέλα της «Hellenic Police Running Team» ήταν προσφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).
Τέλος σημειώνεται  ότι για την ομαλή διεξαγωγή του 36ου Μαραθώνιου διατέθηκαν σε μέτρα τροχαίας, τάξης και ασφάλειας περισσότεροι από (1.200) αστυνομικοί.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More