Η Premium Vodka CÎROC γιόρτασε τη συνεργασία με τον ιταλικό οίκο μόδας Moschino στην Ίμπιζα (ΦΩΤΟ)

Η ultra premium vodka CÎROC γιορτάζει τον νέο προορισμό των παγκόσμιων εορτασμών που σηματοδοτούν τη συνεργασία της με τον Ιταλικό οίκο μόδας Moschino.

Ξεκινώντας από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου τον Σεπτέμβριο, η συνεργασία φτάνει τώρα στο πιο hot καλοκαιρινό hub, στην Ίμπιζα, συνδυάζοντας το στυλ με μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση σε ένα  Instagram-worthy setting. Ο εορτασμός αποτελεί μέρος των 18-μηνων εκδηλώσεων σε hotspot σε όλο τον κόσμο.

Στην Ίμπιζα παραβρέθηκαν international celebrities όπως ο Jeremy Scott, Creative Director του Moschino, η DJ Jodie Harsh και ο River Viiperi μοντέλο. Μεταξύ και άλλων top fashion influencers ήταν και η μοναδική fashion icon Τάμτα, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το μοναδικό και παιχνιδιάρικό της στυλ. Όλοι μαζί γιορτάσανε την έναρξη του καλοκαιριού στα πιο hot celebration venue του νησιού όπως το luxury Nassau Beach Club και στο Pacha Nightclub οπού ντυμένοι με πολύχρωμα outfits Moschino ανακάλυψαν ένα ειδικά σχεδιασμένo Cîroc x Moschino setting.

Η Τάμτα έχει ήδη συνδεθεί με την Cîroc αφού πρωταγωνίστησε σε μια φωτογράφιση που στήθηκε σε ένα playful σκηνικό, εμπνευσμένο από την συνεργασία της Cîroc με τον οίκο Moschino. Σε πλήρως καλοκαιρινό mood, η Τάμτα ποζάρει ξανά και δηλώνει #CîrocYourWorld.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More