Η Super League για ΠΑΟΚ και Ξάνθη: Ταχύτατα η απόφαση της ΕΕΑ

Η Super League τοποθετήθηκε για την υπόθεση που αποκάλυψε το “One Channel” για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, όπου αποδεικνύει την κοινή παρουσία ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη και στους δυο συλλόγους.

Η Λίγκα λοιπόν πήρε επίσημη θέση για την υπόθεση συνιδιοκτησίας και με ξεκάθαρο τρόπο τόνισε πως πρέπει να εξεταστεί άμεσα από τα αρμόδια όργανα και την Πολιτεία. Παράλληλα, στην ανακοίνωση η Super League αναφέρει ότι η όποια απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανεξαρτήτως ετυμηγορίας, θα πρέπει να παρθεί ταχύτατα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Είναι αυτονόητο πως η Super League, θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση εξέταση της υπόθεσης από το αρμόδιο θεσμικά όργανο της Πολιτείας, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Η όποια απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανεξαρτήτως ετυμηγορίας, θα πρέπει να ανακοινωθεί ταχύτατα, μετά την διερεύνηση των στοιχείων όλων των πλευρών, ώστε να μη μείνει το παραμικρό ερωτηματικό στην κοινή γνώμη».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More