Θέατρο Αυλαία: Αναζητεί ηθοποιούς για παιδικές παραγωγές

Το Θέατρο Αυλαία η Εταιρία Παραγωγής Θεατρικών Παραστάσεων «Γίνονται Έργα» και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης αναζητούν ηθοποιούς για νέες παιδικές παραγωγές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ , η Εταιρία Παραγωγής Θεατρικών Παραστάσεων «Γίνονται Έργα » και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης αναζητούν για τις νέες παραγωγές της Παιδικής Σκηνής, μεταξύ αυτών και ο « Πινόκιο » του Κάρλο Κολόντι, που θα παρουσιαστούν τη Χειμερινή Περίοδο 2020-2021, νέους ηθοποιούς , άντρες και γυναίκες, με πολύ καλή κίνηση και ικανότητα στο τραγούδι .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για τις πρώτες πρόβες πρωινά από τέλη Απριλίου μέχρι και αρχές Ιουνίου. Θα πρέπει να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο mail : avlaia.ginontaierga@gmail.com μέχρι και την Τρίτη 24/3/2020.

Όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για την ακρόαση η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 στις 12.30 μ.μ στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2310-230013 (9.30 με 1.30 μ.μ.)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More