«Θέλω απλά να την προστατεύσω»: O Justin Bieber μιλάει για τη Billie Eilish

Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Justin Bieber σε συνέντευξή του στον Zane Lowe από το ραδιόφωνο Beats 1.

Ο 25χρονος τραγουδιστής δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν πάνω στη συζήτησή τους αναφέρθηκε στη Billie Eilish που πρόσφατα σάρωσε στα Grammys, αποσπώντας 5 βραβεία.

«Αφήστε τη να κάνει τα δικά της και αν ποτέ με χρειαστεί, θα είμαι εδώ για εκείνη. […] Ναι, έτσι ναι, θέλω απλά να την προστατεύσω. Δεν θέλω να το χάσει. Δεν θέλω να περάσει όλα όσα πέρασα εγώ. Δεν το εύχομαι για κανέναν. Αν ποτέ με χρειαστεί, απέχω από εκείνη μόνο ένα τηλεφώνημα», είπε μεταξύ άλλων.

 

View this post on Instagram

 

stream changes

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Όταν η Eilish είδε το απόσπασμα θέλησε με τη σειρά της να το μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram, ενώ μαζί με αυτό πρόσθεσε και μία παλαιότερη φωτογραφία της στην οποία φορά ένα μπλουζάκι με το όνομα του Bieber, καθώς και μία ακόμη από το δωμάτιό της που ήταν επίσης γεμάτο με αφίσες του τραγουδιστή.

«Σ’αγαπώ», σχολίασε ο Bieber κάτω από την ανάρτησή της. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, σε εξομολόγησή του στο κανάλι του στο YouTube, ο τραγουδιστής  αποκάλυψε τις δυσκολίες αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εφηβείας του ως διάσημος, ενώ δεν έκρυψε ούτε τα προβλήματα που είχε με τα ναρκωτικά, στα οποία νόμιζε ότι έβρισκε διέξοδο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More