Θέμης Αδαμαντίδης: Η εξομολόγηση για τον ξυλοδαρμό

Πριν από, περίπου, δύο μήνες ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από δύο άντρες, ενώ όπως είχε αποκαλύψει πίσω από αυτή την ενέργεια κρυβόταν γνωστός επιχειρηματίας.

Ο γνωστός τραγουδιστής δέχθηκε επίθεση στην περιοχή Καλλιθέα της Αθήνας, από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή, οι οποίοι και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Ο ίδιος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες και σπασμένη μύτη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «People» και στον Μαρίνο Βυθούλκα, ενώ περιέγραψε όλα όσα έζησε εκείνο το απόγευμα: «Είδα δύο παιδιά να έρχονται προς το μέρος μου και να με πλησιάζουν. Στην αρχή νόμιζα ότι θέλουν να με ρωτήσουν κάτι. Δε πρόλαβε να γίνει καμία συμπλοκή. Ο ένας ήρθε δίπλα μου και ο άλλος μπροστά μου. Δέχθηκα μόνο μία μπουνιά και αυτός που μου έδωσε το χτύπημα μου είπε κάποια κουβέντα που είχε να κάνει με λεφτά. Εγώ, όμως, τους λογαριασμούς μου δεν έχω μάθει να τους λύνω στον δρόμο και ούτε με αυτόν τον τρόπο. Όταν χρωστάω, φροντίζω πάντα να μην το αφήνω να περνάει έτσι. Τέτοιου είδους περιπτώσεις με χαλάνε. Όταν εσύ προσφέρεις σε μία συνεργασία, κάνεις πράγματα, κάποιες υποχωρήσεις και μετά σου φέρνουν και λογαριασμό ότι χρωστάς. Τι χρωστάω; Εσύ αυτά που χρωστάς είναι περισσότερα. Κάτι άλλο ήθελε και, επειδή δεν έγινε, χρωστάω. Φέρε μας τον λογαριασμό, να δούμε αν χρωστάω»

Σε ερώτηση αν όλο αυτό που συνέβη τον τρόμαξε, ο Θέμης Αδαμαντίδης απαντά: «Τι να φοβηθώ μωρέ; Τον πόνο να φοβηθώ; Έγινε. Την ίδια στιγμή σηκώθηκα πάνω όρθιος και έφυγαν. Για μένα αυτό έχει λήξει. Όλα έχουν ημερομηνία λήξεως. Εμένα με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα στη ζωή. Να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι και να περνάω ευχάριστα τις μέρες μου», αποκάλυψε ανακουφισμένος πια ο καλλιτέχνης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More