Θίοντορ: «Nα παίξω για τον κόουτς Μπάνκι»

Έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της δήλωσε ο Τζόρνταν Θίοντορ κατά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο νέος παίκτης της Ένωσης ανέφερε αρχικά:

«Είναι πολύ ωραίο που με υποδεχτήκατε εδώ στην Ελλάδα και την Αθήνα. Ανυπομονώ. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει σπουδαίους φιλάθλους και θα είναι ωραίο συναίσθημα. Ξέρω ότι πέρσι κατέκτησε το Champions League. Είναι δύσκολο να υπερασπιστείς τον τίτλο αλλά είμαι εδώ για να βοηθήσω και να παίξω για τον κόουτς Μπάνκι. Έχω κάποιες αναμνήσεις από την ήττα εδώ πριν από μερικές ημέρες και αυτό ενοχλεί. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τους λόγους που ήρθε στην ΑΕΚ, τόνισε: «Άκουσα τον προπονητή που ανέφερε μία σπουδαία ομάδα. Ο κόουτς Μπάνκι ξέρει τι κάνει, το ρεκόρ του τα λέει όλα. Γνωρίζει ο καθένας τι μπορώ να κάνω στο παρκέ και εφόσον δουλέψουμε σκληρά και παραμείνουμε σύνολο θα συμβεί αυτό που έχουμε ως στόχο».

Για την κυριαρχία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σχολίασε: «Όλοι ξέρουν για την ιστορία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού εδώ πέρα. Τα τελευταία 19-20 χρόνια κυριαρχούν στους τελικούς και είναι δύσκολο να τους κερδίσεις στην Euroleague. Είμαι εδώ να βοηθήσω. Θα παίξουμε με τον καθένα 2-3 φορές. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Έχουν δύο σπουδαίους προπονητές και παίκτες».

Για τον Τζέιμς είπε: «Είναι κολλητός μου. Μιλούσαμε πριν το αποφασίσω συνεχώς. Με παρότρυνε να έρθω διαρκώς. Δεν είχα επιλογή γιατί στο παρελθόν παίξαμε street μπάσκετ μαζί. Και με τον Λούκα Μπάνκι είχε συνεργαστεί ο Τζέρελς και μου είπε τα καλύτερα λόγια. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More