Θα πάει η Γεννηματά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;

Στο επιτελείο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, έχει πέσει η ιδέα για το ενδεχόμενο παρουσίας της στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ…

Πρόκειται, βεβαίως, για μια πρώιμη συζήτηση, καθώς το συνέδριο αργεί ακόμη και οι εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ «τρέχουν», αλλά φαίνεται πως τέθηκε από κάποιους συνεργάτες της και παραμένει ανοιχτό, όπως διαβάζουμε στον “Μικροπολιτικό” της εφημερίδας “Τα Νέα”.

Η ίδια στήλη μας θυμίζει πως δεν θα είναι ακριβώς η πρώτη φορά που παρίσταται αυτοπροσώπως (κι όχι δι’ αντιπροσώπου) σε συνέδριο άλλου κόμματος, καθώς είχε πάει και στο πρώτο συνέδριο της ΝΔ επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο, καταλαβαίνω και καταλαβαίνετε ότι είναι κομματάκι διαφορετικό το να πάει στου ΣΥΡΙΖΑ.

Διευκρινίζεται βέβαια ότι δεν έχει γίνει κάποια ειδική πρόσκληση διότι, σύμφωνα και με το περιβάλλον της, δεν υπάρχει και τέτοιου είδους ειδική επικοινωνία. Θα λάβει πρόσκληση όπως λαμβάνουν εθιμοτυπικά οι αρχηγοί των κομμάτων για να παραστούν στην έναρξη και να απευθύνουν, ως είθισται, έναν χαιρετισμό.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More