Θες να δείχνεις πιο ψηλή; Ακολούθησε αυτά τα 3 styling tips

Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε στη μόδα είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να εκφράζουμε τον πραγματικό μας εαυτό αλλά και να διορθώνουμε ό,τι μπορεί να μην μας αρέσει πάνω μας. Αν, παραδείγματος χάριν, πιστεύεις πως έχεις τονισμένους μηρούς υπάρχουν κατάλληλα κομμάτια για να τους «κρύψεις».

Αν τα μπράτσα σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο υπάρχουν τα «σωστά» tops για εσένα. Αντίστοιχα, λοιπόν, μπορείς να κερδίσεις και πόντους ύψους με τα looks σου αν ακολουθήσεις τα 3 styling tips που θα βρεις παρακάτω!

Να φοράς φορέματα και μπλούζες με V neck

Αυτού του είδους τα ντεκολτέ, σε αντίθεση με τη λαιμόκοψη, δείχνουν πιο μακρύ τον κορμό σου και αυτομάτως και το υπόλοιπο σώμα σου. Δοκίμασέ τα σε ένα mini ή maxi φόρεμα και θα δεις αμέσως διαφορά χωρίς να έχεις φορέσει καν τακούνια.

Οι κάθετες ρίγες είναι φίλες σου

Και δεν εννοούμε να συνδυάσεις δύο striped κομμάτια μαζί. Το αποτέλεσμα μπορεί να μη σε δικαιώσει και το look σου να παραπέμπει σε print που θυμίζει εσωτερικό τεντόπανου. Εννοούμε όμως να φορέσεις ένα ριγέ παντελόνι ή μία ριγέ mini φούστα και θα δεις τα πόδια σου να δείχνουν αμέσως πιο μακριά.

Προς θεού… ποτέ printed κομμάτια μαζί!

Η μονοχρωμία ψηλώνει μην το ξεχνάς αυτό. Αντιθέτως ένα σύνολο με δύο printed κομμάτια μαζί θα δημιουργήσει ένα φορτωμένο σύνολο που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο petite ενώ εμάς ο στόχος μας είναι το ακριβώς αντίθετο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More