Θες να ξεχωρίσεις σαν κουμπάρα σε γάμο; Δες συμβουλές για το πιο στιλάτο ντύσιμο!

Η περίσταση της …κουμπαριάς και μάλιστα φθινοπωρινής, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χρειάζεται να είναι «πλουμιστή». Να ξέρετε ότι σε όλες τις ηλικίες το βαρύ στιλ στα ρούχα προσθέτει χρόνια. Χρειάζεσαι ρούχα που να συνάδουν με τη ηλικία σου και τη φρεσκάδα της εποχής. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να δεις ποια χρώματα σου ταιριάζουν, μην πέσεις στην «παγίδα» του ασορτί χρώματος ή του «θα φορέσει κόκκινο εγώ θα φορέσω μπλε». Επίλεξε πρώτα χρώματα, μετά μήκος, έπειτα σχέδιο στον κορμό και τέλος, μανίκια. Και αν έχεις έχεις αναλογίες μοντέλου, θεωρώ ότι μπορείς να αναδείξεις το παρακάτω φόρεμα αλλά και να το φωτίσεις με χρυσά κοσμήματα, ενώ θα το απογειώσεις με έναν κλασικό σινιόν κότσο!

ντύσιμο

Καλό είναι λοιπόν να κινηθεί κανείς σε «ασφαλείς» επιλογές. Για τον γάμο που είναι το μεσημέρι να επιλέξεις ένα μαύρο φόρεμα με λιτές γραμμές που να αναδεικνύει το καρέ σου ενώ για το brunch της επόμενης μέρας, ένα πιο «χαρούμενο» στιλ θα είναι κατάλληλο για πρωινό-μεσημεριανό κάλεσμα.

ντύσιμο

Και κάτι ακόμα! …Οικολογία στα ρούχα; ΝΑΙ!

Είναι πολύ σημαντικό στις αγορές μας να πηγαίνουμε με λίστα για το τι θέλουμε να αγοράσουμε όπως ακριβώς στο σούπερ μάρκετ! Βλέπεις τι χρειάζεσαι για την κάθε εποχή, σημειώνεις και μετά πηγαίνεις στα μαγαζιά ψάχνοντας ακριβώς αυτά που σου λείπουν για να δημιουργήσεις μια capsule wardrobe.

Μερικά tips για να αποφύγεις τα λάθη και τις υπερβολές είναι τα παρακάτω:

1. Μπορείς να επενδύεις σε ρούχα που θα κρατήσουν και να μην παρασύρεσαι από τις προσφορές.

2. Να δωρίζεις τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι πια.

3. Να ανακυκλώνεις τα κατεστραμμένα.

4. Να επιδιορθώνεις όσα έχουν μικροφθορές.

5. Να κοιτάς πάντα την σύνθεση.

6. Να προτιμάς μαλλί, βαμβάκι, τένσελ και ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

7. Να πλένεις τα ρούχα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

8. Αν θες να διατηρηθούν τα ρούχα σου πιο πολύ καιρό, απόφυγε να τα πλένεις μαζί με πετσέτε (τα λευκά), γεμίζουν χνούδια και γαριάζουν πολύ σύντομα.

Πηγή: ereportaz.gr

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More