Θεσσαλονίκη: Άφησαν πιτ μπουλ μέσα σε αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα (ΦΩΤΟ)

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου κάποιοι ασυνείδητοι άφησαν ένα πιτ μπουλ μέσα σε αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα.

Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο κοντά στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, ενώ να σημειωθεί ότι δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ, οι οποίοι επιβλέπουν το παραλιακό μέτωπο στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την κυκλοφορία, από συνεργείο που πραγματοποιούσε εργασίες κοντά στο σημείο.

Εκείνη την ώρα λίγο πιο δίπλα βρισκόταν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Σωκράτης Δημητριάδης ο οποίος μαζί με συνεργείο τοποθετούσαν ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα.

Με τη βοήθεια της ομάδας Ζ έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου προκειμένου να απεγκλωβίσουν το άτυχο ζώο.

“Αντικρίσαμε ένα φαινόμενο πάρα πολύ άσχημο. Κάποιος ασυνείδητος είχε κλείσει μέσα στο αυτοκίνητο ένα πιτ μπουλ, το οποίο μάλιστα δεν είχε και πινακίδες”, δήλωσε στο ThessToday.gr o κ. Δημητριάδης.

Το πιτ μπουλ μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες από τον νόμο διαδικασίες, με το όχημα φροντίδας αδέσποτων ζώων του δήμου Θεσσαλονίκης. “Αυτό πρέπει να το προσέχουμε. Είναι πολλά σκυλιά που πεθαίνουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο δήμος Θεσσαλονίκης σε τέτοια θέματα κινείται πάντα άμεσα και γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσει τέτοιες άσχημες καταστάσεις”, κατέληξε ο κ. Δημητριάδης.

Δείτε φωτογραφίες του ThessToday.gr:

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More