Θεσσαλονίκη: “Έβρεξε” κλήσεις στο κέντρο λόγω Πολυτεχνείου (ΦΩΤΟ)

Έβρεξε… κλήσεις σήμερα σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης την ίδια ώρα που αστυνομικοί της Τροχαίας τοποθετούσαν κορδέλες και πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης για τις ημέρες των εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου.

του Στράτου Λούβαρη

Θυμίζουμε, ότι τα μέτρα ασφαλείας θα περιλαμβάνουν απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, από το βράδυ της Παρασκευής συνεργεία του δήμου θα αρχίσουν να απομακρύνουν τους κάδους από τα σημεία που θα περάσουν οι πορείες. Μέχρι την Κυριακή υπολογίζεται ότι θα έχουν απομακρυνθεί περισσότεροι από 400 κάδοι.

“Θα έχουμε σε ετοιμότητα συνεργεία καθαρισμού και βυτιοφόρα, για να καθαρίσουν τα οδοστρώματα όπου και εφόσον χρειαστεί”, ανέφερε μεταξύ άλλων χθες σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα δημοτικής αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής.

“Θα είμαστε σε επιφυλακή από το πρωί της Παρασκευής και όσο πλησιάζει η Κυριακή θα είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα και θα κλιμακώνουμε τις δυνάμεις μας”, πρόσθεσε ο κ. Δαγκλής. Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του ThessToday.gr από τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Τσιμισκή, Εγνατία και Εθνικής Αμύνης.

 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More