Θεσσαλονίκη: Έκλεψε τάματα από εκκλησία

Δικογραφίες σε βάρος επτά ατόμων σχημάτισαν αστυνομικοί οι οποίοι προχώρησαν στην ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε κλοπές σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας σχημάτισαν δικογραφίες:

  • Σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Μάρτιο του 2019 διέρρηξε Ιερό Ναό και αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα τάματα.
  • Σε βάρος δύο αλλοδαπών 31 και 28 ετών, διότι τον Ιούλιο του 2019 εισήλθαν σε διαμέρισμα στο οποίο διαμένει 50χρονη αλλοδαπή και αφαίρεσαν από το εσωτερικό κοσμήματα, προσωπικά της έγγραφα και μία κάρτα τράπεζας με την οποία ακολούθως πραγματοποίησαν αγορές από διάφορα καταστήματα.
  • Σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους αφαίρεσε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 35χρονου αλλοδαπού.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης εξιχνίασαν περίπτωση κλοπής από εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην περιοχή των Βασιλικών που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2018. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 37χρονου ομογενή.

Επιπλέον, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, διότι τέλη Δεκεμβρίου του 2019 μαζί με συνεργό του, διέρρηξαν μονοκατοικία στην περιοχή των Βασιλικών απ’ όπου αφαίρεσαν ηλεκτρική συσκευή.

Τέλος, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε βάρος 47χρονου ομογενή, διότι την 25-01-2020 επί της οδού Μοναστηρίου αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να διαρρήξει έξι σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στα οποία ακολούθως προκάλεσε φθορές στα ελαστικά τους.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών που ενέχονται σε παρόμοιες περιπτώσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More