Θεσσαλονίκη: Έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων στα Βασιλικά σε ενδεχόμενο λουκέτο των ΕΛΤΑ

Με δυναμικές αντιδράσεις προειδοποιούν οι κάτοικοι των Βασιλικών του Δήμου Θέρμης σε ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στα Βασιλικά το οποίο εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες.

Όπως εξήγησε στον FOCUS FM ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασιλικών Αστέριος Καρακώτας το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί πάνω από 10.000 πολίτες καθώς έρχονται κάτοικοι και από άλλα κοντινά χωριά.

«Υπάρχουν και ορεινές, απομακρυσμένες κοινότητες…είναι ο νόμος που το επιβάλει να παρέχουν υπηρεσίες κοινής ωφέλειας στις απομακρυσμένες κοινότητες » είπε ο κ. Καρακώτας μιλώντας στην εκπομπή “Ζουμ στα γεγονότα” με τη Δέσποινα Μποτίτση.

«Φτάσαμε μέχρι την Αθήνα στα κεντρικά και όντως υπήρχε μέσα στο συρτάρι το σενάριο. Για λόγους εξυγίανσης να συρρικνωθεί το δίκτυο και να κλείσουν υποκαταστήματα. Πρέπει να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά αυτό» δήλωσε ο Αστέριος Καρακώτας καταλήγοντας:

«Είμαστε σύσσωμοι και ενωμένοι θεσμικά, οι φορείς και οι κάτοικοι και προχωράμε έτσι για ένα θέμα που είναι τόσο σημαντικό για την τοπική κοινωνία».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More