Θεσσαλονίκη: Έτσι θα μπουν οι θέσεις στάθμευσης για μοτοσυκλέτες στην Τσιμισκή (ΦΩΤΟ)

Σε συμφωνία με τον δήμο Θεσσαλονίκης προχώρησαν τα μέλη του Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης αναφορικά με τις θέσεις στάθμευσης για δίκυκλα στην οδό Τσιμισκή.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου:

“Μετά από την συζήτηση που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Σωκράτη Δημητριάδη για την πρόταση μας ως προς τις θέσεις στάθμευσης των μοτοσυκλετών στην Τσιμισκή και αφού μας ανέφερε ότι δεν μπορεί να γίνει παράλληλα και ο ποδηλατόδρομος λόγο οδηγίας της ευρωπαϊκής ένωσης που υποχρεώνει πλέον το πλάτος του να είναι 3.30 μ., συμφωνήσαμε να γίνει η απεικονιζόμενη μορφή στην Τσιμισκή καθώς και σε άλλους ανάλογους δρόμους της πόλης”, σημειώνει ο ΜΟΘ αναφερόμενος στην παρακάτω εικόνα:

 

Όπως τονίζουν ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος “μετά από την πρώτη μας συνάντηση, ο Δήμος Θεσσαλονίκης αντέδρασε άμεσα, απομακρύνοντας τα κράσπεδα που όριζαν τον χώρο στάθμευσης των μοτοσυκλετών και δημιουργώντας νέες διαγραμμίσεις αυξάνοντας δραστικά τις θέσεις στους ήδη υπάρχοντες χώρους στάθμευσης κατά 30%+ ανάλογα με τον χώρο στάθμευσης, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Σαφώς έχει αυξηθεί η χωρητικότητα και το αποτέλεσμα είναι πιο καλαίσθητο”.

Τέλος, σημειώνουν πως είναι ένα εφικτό σενάριο που μπορεί να αποδώσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πολλές ακόμη θέσεις στάθμευσης μοτοσυκλετών.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More