Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για επιθέσεις σε ΑΤΜ και σούπερ μάρκετ

Αναρχικοί αναλαμβάνουν την ευθύνη για εμπρησμούς που σημειώθηκαν στις 19 Δεκεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε ένα ΑΤΜ τράπεζας και σε όχημα εταιρείας σούπερ μάρκετ.

Σε κείμενό τους που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athensindymedia αναφέρουν:

“Το κράτος επιχειρεί να αντεπιτεθεί,βαρύγδουπες δηλώσεις για πάταξη της ανομίας,αναβάθμιση του νομικού οπλοστασίου του,επικοινωνιακά σόου με τη συνδρομή των πάντα πρόθυμων ρουφιάνων των ΜΜΕ, αποθρασσυμένες στρατιές ένστολων ηλιθίων συνθέτουν ένα σκηνικό θυμιδίας. Ο περιοδεύων θίασος είναι το κράτος και οι μηχανισμοί του και οι θεατές-χειροκροτητές το συνοθύλευμα που ονομάζεται κοινωνία. Διατυμπανίζεται η “επιστροφή στην κανονικότητα” μέσω μιας καταστολής ευρείας κλίμακας.Για εμάς όμως η μονή κανονικότητα δεν μπορεί να είναι άλλη από τη διαρκή επίθεση σε κάθε δομή της κυριαρχίας.

Για αυτούς αλλά και για όλους τους λόγους του κόσμου τα ξημερώματα της Πέμπτης 19/12 πυρπολήσαμε ένα ATM τράπεζας καθώς και ένα όχημα γνώστης αλυσίδας supermarket στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Υ.Γ. Συντροφικά σινιάλα σε όσους θρυμματίζουν την κανονικότητα και κάνουν τη νύχτα μέρα στους δρόμους των μητροπόλεων

Αναρχικοί-Αναρχικές”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More