Θεσσαλονίκη: Απήγαγαν ομοεθνή τους και ζητούσαν λύτρα

Στην εξιχνίαση περιστατικού αρπαγής αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 30 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 27-05-2020, αλλοδαπός κατήγγειλε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ότι απήχθη από ομοεθνείς του και κρατούνταν δια της βίας σε σπίτι σε περιοχή του δήμου Βόλβης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, οι δράστες με απειλές κατά της ζωής του απαιτούσαν και απέσπασαν χρηματικό ποσό από συγγενείς του απαχθέντα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 30χρονος ως επικεφαλής της οργάνωσης, καθώς και ο 17χρονος συνεργός του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More