Θεσσαλονίκη: Επιστρέφουν από Ιταλία 200 μαθητές – Είναι καλά στην υγεία τους

Καλά στην υγεία τους είναι οι 200 μαθητές που επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη από εκδρομή στην Ιταλία, όπου αυτή τη στιγμή μετράει 203 κρούσματα κορωνοϊού και 4 νεκρούς.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρο Κόπτση, οι μαθητές είναι σε διαδικασία επιστροφής και θα γίνουν όλα στην ώρα τους.

Ο κ. Κόπτσης αποκάλυψε πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολείων και τους υπευθύνους των αποστολών, οι οποίοι του μετέφεραν ότι τα παιδιά είναι όλα καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Περίπου 200 μαθητές θα επιστρέψουν στα σπίτια τους, από σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κόπτση, ενώ ότι αφορά στην επιστροφή χρημάτων για τις εκπαιδευτικές εκδρομές που είχαν προγραμματιστεί και αναστέλλονται, επισήμανε ότι η Διεύθυνση Εκπαίδευσης είναι σε επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας από όπου θα δοθούν και οι σχετικές οδηγίες.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More