Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε μητέρα και τραυμάτισαν πατέρα και γιό

Στην περιοχή του Ευόσμου δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στην 53χρονη μητέρα και με τη χρήση σωματικής βίας της έκλεψαν το πορτοφόλι.

Όταν η οικογένεια της 53χρονης αντιλήφθηκε το περιστατικό έσπευσε σε βοήθεια. Ο σύζυγος μαζί με τον 23χρονο γιο έσπευσαν να βοηθήσουν την 53χρονη. Στην προσπάθεια τους όμως οι δράστες τους χτύπησαν με το αυτοκίνητο.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Πρωινές ώρες της 29-09-2019, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου ληστεία σε βάρος 53χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με την καταγγελία, βραδινές ώρες της 28-09-2019, στην περιοχή του Ευόσμου, δύο άγνωστοι την πλησίασαν και με χρήση σωματικής βίας της απέσπασαν το πορτοφόλι. Το περιστατικό αντιλήφθηκαν ο σύζυγος και ο 23χρονος γιος της παθούσας που έσπευσαν σε βοήθεια, πλην όμως οι δράστες προκειμένου να διαφύγουν, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο όπου τους ανέμεναν συνεργοί τους και κινήθηκαν με όπισθεν τραυματίζοντας τους δύο άντρες.
Οι τρείς παθόντες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More