Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο και αλλαγές στον ΟΑΣΘ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, με την τροχαία να ανακοινώνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τον ΟΑΣΘ αλλαγές σε δρομολόγια του.

Συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι, σήμερα Κυριακή (05-07-2020) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Λεωφόρου Στρατού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Τριάδος, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Στρατού από τη συμβολή της με την οδό Καυταντζόγλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος.
  • Επισημαίνεται ότι τα βαρέα οχήματα που κινούνται επί της Λεωφόρου Στρατού με κατεύθυνση προς Ανατολικά θα εκτρέπονται μέσω των οδών Καυταντζόγλου και Ν. Ζέρβα ενώ αυτά που κινούνται με κατεύθυνση προς Δυτικά θα εκτρέπονται στην συμβολή της οδού Αλ. Παπαναστασίου με τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή. Τα βαρέα οχήματα που κινούνται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως με κατεύθυνση προς Δυτικά θα εκτρέπονται προς τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή μέσω της οδού Κατσιμίδη. Τα λοιπά οχήματα θα κινούνται μέσω των οδών Καυταντζόγλου, Αγίας Τριάδος, Ι. Χρυσοστόμου, Θ. Χαρίση, Περδίκα και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

«Οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεστούν την Κυριακή 05-07-2020 και μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας σύμφωνα με σχετική απόφαση που έχει εκδοθεί από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων».

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ «Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Αλλάζουν δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω των σημερινών ασφαλτοστρώσεων στη Στρατού ανακοίνωσε ο ΟΑΣΘ.

Αναλυτικά:

⦁    Οι γραμμές Νο 10, 11, 31 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Λεωφ.  Στρατού – Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα –Καυταντζόγλου – Κ. Καραμανλή.

⦁    Η γραμμή Νο 7 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή: Εγνατία – Κ. Καραμανλή – Μ. Μπότσαρη – Δελφών.

⦁    Οι γραμμές Νο 33 και 39 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Λεωφ.  Στρατού – Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα – Καυταντζόγλου – Κ. Καραμανλή – Μ. Μπότσαρη – Δελφών.

⦁    Οι γραμμές Νο 10, 11, 58 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Αλ. Παπαναστασίου – Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού.

⦁    Η γραμμή Νο 31 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή: Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού.

⦁    Η γραμμή Νο 7 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή:Σόλωνος – Μ. Μπότσαρη – Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More