Θεσσαλονίκη: Μαθητής δέχτηκε επίθεση με σιδερογροθιές στο σχολείο του

Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε ένας 13χρονος μαθητής μαζί με τη μητέρα του, καθώς ο ανήλικος δέχτηκε επίθεση με σιδερογροθιές από τρία άτομα στην αυλή του σχολείου του, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στο 1ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας, κατά τη διάρκεια του 3ου διαλείμματος.

“Χθες με ειδοποίησαν από το σχολείο του γιου μου ότι έπεσε και χτύπησε. Ερχόμενη στο σχολείο άμεσα μου λένε ότι μπήκαν κάποιοι εξωσχολικοί στο σχολείο και χτύπησαν το παιδί μου με σιδερογροθιές” είπε η μητέρα του 13χρονου στο ΣΚΑΙ.

“Ο γιος μου δεν τους ήξερε και δεν τον ξέρανε” προσθέτει.

Σύμφωνα με τον 13χρονο μαθητή, τρία παιδιά τα οποία δεν γνώριζε, πήγαν προς το μέρος του και τον τράβηξαν από τα χέρια και άρχισαν να τον χτυπούν με σιδερογροθιά. Ο 13χρονος τραυματίστηκε στη μύτη και στα χείλη, ενώ αμέσως μετά ανέφερε το περιστατικό στους καθηγητές και στον διευθυντή του σχολείου.

Μάλιστα, η μητέρα κάνει λόγο για μία συγκεκριμένη παρέα παιδιών με “παραβατική και τραμπουκική συμπεριφορά”.

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ σήμερα θα επισκεφτεί τον ιατροδικαστή μαζί με τον γιο της για να τον εξετάσουν. “Δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι” αναφέρει στο Σκάϊ η μητέρα.

Σύμφωνα με την μητέρα του παιδιού, δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά έχουν σημειωθεί αρκετά κρούσματα στην περιοχή.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More