Θεσσαλονίκη: Μεγάλη κινητοποίηση για τον ΟΑΣΘ το Σάββατο 22/2

Κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, στις 12.00, στη Θεσσαλονίκη. Την δράση διοργανώνει η Πρωτοβουλία Εργαζομένων – Φοιτητών – Συνταξιούχων, με αφορμή την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον ΟΑΣΘ.

Ρεπορτάζ: Βιβή Κοτσαπουϊκίδου

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις στις συνοικίες και στο κέντρο της πόλης από μέλη της Πρωτοβουλίας, που θα καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, αλλά και επαφές με συλλόγους και σωματεία εργαζομένων.

Την κινητοποίηση θα στηρίξουν μεταξύ άλλων φοιτητικοί σύλλογοι και εκπαιδευτικοί, όπως δήλωσε η Φωτεινή Σαλονικίδου, εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας στο ThessToday.gr.

«Η πόλη πρέπει να ξεσηκωθεί. Μέρα με τη μέρα φαίνεται ότι οι υποσχέσεις που έχουν δώσει είναι ψεύτικες, κάθε μήνα καταρρέουν. Για ανάσα λέγανε τον Φεβρουάριο και καμία ανάσα δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Μας μιλάνε για το καλοκαίρι πια» τόνισε η κ. Σαλονικίδου, ενώ σχολίασε για τη συμφωνία με τα ΚΤΕΛ ότι είναι «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει και τίποτα δε μπορεί να αλλάξει για τον λαό της πόλης. Βλέπουμε ότι λένε για 66 λεωφορεία που θα έρθουν, αλλά την ίδια στιγμή πρόκειται να αποσυρθούν 90 που έκλεισαν τα 23 χρόνια και 44 που έχουν ελαττωματικά σασί».

«Όλη αυτή η αθλιότητα που ζούμε είναι πολιτική επιλογή. Εμείς συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις και ελπίζουμε το Σάββατο να δώσουμε μια μαζική απάντηση ώστε να ακουστεί ο κόσμος της πόλης. Ζητάμε να έρθουν άμεσα καινούργια λεωφορεία» επισήμανε η Φωτεινή Σαλονικίδου, εκπρόσωπος Πρωτοβουλίας Εργαζομένων – Φοιτητών – Συνταξιούχων.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More