Θεσσαλονίκη: Μπήκε ως πελάτης σε δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ και έκλεψε 200 δελτία

Εισήλθε ως πελάτης σε δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ στους Αμπελόκηπους και έκλεψε περίπου 200 δελτία τυχερών παιχνιδιών ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης εξιχνίασαν 3 ακόμη περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Πέραν της συστηματικής αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, καθημερινούς ελέγχους και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με υποθέσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να αποδοθούν τυχόν ανευρεθέντα κλοπιμαία στους νόμιμους κατόχους τους.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης εξιχνίασαν τέσσερις (4) ακόμη περιπτώσεις κλοπών, με χαρακτηριστικό τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 29χρονου ομογενή, ο οποίος, τον Σεπτέμβριο του 2019, εισήλθε ως πελάτης σε δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ και κατάφερε να αφαιρέσει περίπου (200) δελτία στιγμιαίων τυχερών παιγνίων.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν μεγάλο μέρος των καταγγελλόμενων κλοπών.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More