Θεσσαλονίκη: Νέα διαμαρτυρία για την κατάσταση του ΟΑΣΘ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Τα παράπονά της για την τραγική κατάσταση που βιώνει καθημερινά με την πολυκοσμία στα λιγοστά δρομολόγια του ΟΑΣΘ, εκφράζει για ακόμα μία φορά η Πρωτοβουλία Εργαζομένων, Φοιτητών και Συνταξιούχων.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Μισιρλή

Η Πρωτοβουλία πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από τα γραφεία του ΟΑΣΘ επί της οδού Παπαναστασίου. Ο πρόεδρος του σωματείου Συνταξιούχων “Συσπείρωση”, Βασίλης Παρτάλης, είπε χαρακτηριστικά: “Τώρα που ο καιρός χαλάει και θα κλείνουν τα παράθυρα για λεωφορεία θα είναι μία υγειονομική βόμβα γιατί ο ένας θα είναι κολλητά πάνω στα χνότα του άλλου”.

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει: “Η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ χειροτερεύει κάθε μέρα! Λιποθυμίες, βλάβες, ωτοστόπ και σπασμένα τζάμια από την πολυκοσμία. Οι κυβερνήσεις και η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζητούν ξανά ανοχή και υπομονή. Για δύο, για τέσσερις, για εικοσιτέσσερις μήνες… Όμως εμείς δε διαθέτουμε άλλη, μας τελείωσε!”.

Η Πρωτοβουλία ζητά από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ να δώσει άμεσα απαντήσεις στα αιτήματά τους. Συγκεκριμένα, διεκδικούν: άμεση αύξηση των δρομολογίων σε όλες τις γραμμές, να έρθουν τώρα νέα λεωφορεία, να σταματήσει το ξεπούλημα του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ, να είναι ασφαλής, φθηνή και ανθρώπινη η μετακίνηση στην πόλη.

Να σημειωθεί πως αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας κατευθύνθηκε στο εσωτερικό των γραφείων, προκειμένου να εκφράσει τα αιτήματά της στον πρόεδρο του οργανισμού.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More