Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 40χρονης

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 40χρονης στη Θεσσαλονίκη, την οποία φέρεται να σκότωσε 38χρονος και αργότερα προσπάθησε να κρύψει τη σορό της, ήρθαν στο φως.

Ο 38χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία σε βάρος γυναίκας στην περιοχή του Φιλύρου, δυνάμει σχετικού Εντάλματος κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης εξαφάνισης 40χρονης το Δεκέμβριο του 2018, η οποία διέμενε στην περιοχή της Σταυρούπολης και έπειτα από έρευνα της αστυνομίας και την εξέταση του 38χρονου προέκυψε ότι, στις 28-12-2018 ευρισκόμενοι στο σπίτι του τελευταίου στην περιοχή του Φιλύρου, η γυναίκα πέθανε και ακολούθως ο 38χρονος απέκρυψε τη σορό της.

Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της 40χρονης στην περιοχή της Σταυρούπολης απ’ όπου αφαίρεσε κάρτες ανάληψης και άλλα προσωπικά της αντικείμενα προβαίνοντας τμηματικά σε αναλήψεις χρηματικού ποσού και σε οικονομικές συναλλαγές με διάφορες επιχειρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 38χρονος προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, επιχείρησε να σκηνοθετήσει υποτιθέμενη φυγή της γυναίκας στο εξωτερικό.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του διαμερίσματος της 40χρονης και ένα καλοριφέρ που αφαίρεσε από το διαμέρισμά της.

Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό της σορού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More