Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις διωκόμενων – Δείτε γιατί

Νέες συλλήψεις διωκόμενων για απάτη, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για σωματική βλάβη σημειώθηκαν από την αστυνομία.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες  57χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 6 μηνών, για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Επιπλέον, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Στην τελευταία περίπτωση αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης-Συκεών συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες 46χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 23 μηνών για εξύβριση, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράνομη οπλοφορία και απλή σωματική βλάβη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More