Θεσσαλονίκη: “Ξεσκεπάστηκε” παράνομος οίκος ανοχής

Έπειτα από καταγγελία για παράνομο οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Ανάληψης, η αστυνομία προχώρησε σε σχετικό έλεγχο, εντοπίζοντας τρεις γυναίκες που παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες έναντι χρηματικού ποσού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας σχετικά με λειτουργία παράνομου οίκου ανοχής σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ανάληψης, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε έλεγχος από μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, επιθεωρητές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και εκπρόσωπο της Δικαστικής Αρχής.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό στου σπιτιού τρεις αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες έναντι χρηματικού ποσού.

Από τους επιθεωρητές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας βεβαιώθηκαν παραβάσεις σχετικές με την παράνομη εργασία των εκδιδομένων γυναικών και αντίστοιχο πρόστιμο σε βάρος 46χρονης ημεδαπής, η οποία διαχειριζόταν τον παράνομο οίκο ανοχής.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More