Θεσσαλονίκη: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στον Περιφερειακό – Δρόμοι “ποτάμια” από τη βροχή

Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε σήμερα το βράδυ τη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας έντονα προβλήματα στους δρόμους που σε αρκετά σημεία μετατράπηκαν… σε ποτάμια.

Ειδικότερα, στην Εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ευόσμου, ο δρόμος πλημμύρισε και είχε σαν αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δύο οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας οδηγός κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημά που οδηγούσε ενώ στην δεύτερη περίπτωση, μία γυναίκα απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια της Άμεσης Δράσης που έσπευσε στο σημείο.

Επιπλέον, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί κλήση για εγκλωβισμένη μητέρα με ανήλικα παιδιά σε διαμέρισμα ισογείου στην οδό Νέστορος, στην περιοχή της Πολίχνης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δρόμοι που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα αυτήν την ώρα είναι: Νικόπολη, Αερογέφυρα Σταυρούπολης, περιξ του Λαγκαδά και στο Ωραιόκαστρο, ενώ όπως αναφέρει είναι πολλές οι κλήσεις που έχει δεχθεί για να αντιμετωπίσει περιστατικά.

(σ.σ φωτογραφία αρχείου)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More