Θεσσαλονίκη: Πέταξαν πέτρες και βεγγαλικά σε διαμερίσματα στην Πυλαία

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη, μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, καθώς προκάλεσαν φθορές σε διαμερίσματα στην περιοχή της Πυλαίας πετώντας πέτρες και βεγγαλικά, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.
Πρόκειται για δυο ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση του νόμου Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες μαζί με άλλα άτομα, πήγαν σε πολυκατοικία στην περιοχή της Πυλαίας και άρχισαν να πετούν αντικείμενα (πέτρες και βεγγαλικά) σε διαμερίσματα της εν λόγω οικοδομής με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε μπαλκονόπορτες δυο διαμερισμάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τους βεβαιώθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για κίνηση χωρίς τη σχετική βεβαίωση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More