Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση ενημέρωσης κατά της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ στον Λευκό Πύργο (ΦΩΤΟ)

Παρέμβαση ενημέρωσης κατά της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης στον Λευκό Πύργο.

«Η Θεσσαλονίκη θέλει να ανασάνει. ΟΧΙ στην καύση απορριμμάτων» είναι ένα από τα κεντρικά μηνύματα της Επιτροπής, η οποία διοργανώνει αντίστοιχες δράσεις σε διαφορά σημεία της πόλης.

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και τα Δημοτικά Συμβούλια της πόλης οφείλουν να πάρουν θέση και να ταχθούν με τη βούληση της κοινωνικής πλειοψηφίας, κόντρα στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Να εναντιωθούν έμπρακτα στην καύση απορριμμάτων και την αδειοδότηση του ´ΤΙΤΑΝ´ καθώς και τη δημιουργία των άμεσα σχετιζόμενων ΜΕΑ Αγ. Αντώνιου και Μαυροράχης. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και τα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε να επενδυθούν σε αποκεντρωμένα, τοπικά, μικρού μεγέθους έργα διαχείρισης απορριμμάτων που θα καλυτερεύουν την ποιότητα ζωής και θα προστατεύουν το περιβάλλον, υλοποιώντας τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης Αποβλήτων, που οι ίδιοι σχεδίασαν πριν μερικά χρόνια», αναφέρεται σε σχετική τους ανακοίνωση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More