Θεσσαλονίκη: Πορεία του ΠΑΜΕ ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Με κεντρικό σύνθημα “κάτω τα χέρια από την απεργία και τα σωματεία” πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία διαμαρτυρίας μέλη του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή το νέο αναπτυξιακό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παντελάτος

Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου, διέσχισε τις οδούς Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή και θα καταλήξει στην αφετηρία.

“Η ανάπτυξη τους τσακίζει τη ζωή μας, οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας. Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα”, ήταν επίσης από τα κεντρικά συνθήματα.

Νωρίτερα, τα μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον αναπτυξιακό νόμο που έφερε η κυβέρνηση και όπως τόνισαν “δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές, με παράλληλο τσάκισμα στα εναπομείναντα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα”.

Παράλληλα, έστειλαν κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα να προχωρήσουν σε ενημερώσεις στους χώρους της δουλειάς και στις γειτονιές.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More