Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα σε όποιον προκαλεί φθορές στο ντεκ της Νέας Παραλίας

Καταστροφές για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα σημειώθηκαν στο ντεκ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Οι πρώτες φθορές σημειώθηκαν αρχές Ιουνίου οπότε και είχε αντικατασταθεί το ξύλινο ντεκ με προσφορά της ALUMIL. Πολίτες που περνούσαν από το σημείο είχαν αναφέρει τότε ότι οι ζημιές προκλήθηκαν από τα καραβάκια που δένουν στο σημείο.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης σχολιάζοντας τις καταστροφές είπε ότι για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το Λιμενικό και θα αντικατασταθούν άμεσα οι σανίδες που ξηλώθηκαν. Ο κ. Κυριζίδης κατέκρινε τους βανδαλισμούς λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσουν.

Μάλιστα, είπε ότι θα πέφτουν πρόστιμα σε όποιον πιάνεται να προκαλεί φθορές στο σημείο.

Από την πλευρά του ο αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας, Πρόδρομος Νικηφορίδης σε ανάρτηση του στο fb έγραψε ότι “είχαμε προτείνει ως σύλλογος Φίλοι της Νέας Παραλίας την αντικατάσταση του ξύλινου δαπέδου του αμφιθέατρου του Κήπου των Εποχών που είναι σε πολύ κακή κατάσταση και επικίνδυνο. Δυστυχώς δεν μας άκουσαν. Τώρα όλοι αυτοί που έκαναν τις λανθασμένες επιλογές διαμαρτύρονται.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More