Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μέλλον 350 εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Κρατώντας μαύρες σημαίες, μέλη Συλλόγων Εργαζομένων στις τράπεζες πραγματοποιούν αυτήν την ώρα παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το κεντρικό κατάστημα της Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται για τους 350 εργαζομένους της τράπεζας Πειραιώς που παραμένουν εκτός εργασίας για 7η εβδομάδα, όπως αναφέρουν οι συγκεντρωμένοι.

Όπως καταγγέλλουν “οι εργαζόμενοι με πολυετή πείρα και εξειδίκευση, αντιμετωπίζουν πλέον την εκδικητική σε βάρος τους μεταχείριση, δεν αξιοποιούνται στις υπηρεσίες της τράπεζας και των καταστημάτων προς όφελος του συναλλασσόμενου κοινού αλλά αντί αυτού τους προτείνει η διοίκηση της τράπεζας να εργαστούν χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας τους”.

Ενώ όπως επισημαίνουν “οι εργαζόμενοι της Αττικής καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες και οι αντίστοιχοι της Θεσσαλονίκης στην Κρήτη”.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετέχουν Σύλλογοι Σ.Ε.Υ.Τ.Π., Σ.Υ.Γ.Τ.Ε., Αγωνιστικό Μέτωπο, Συσπείρωση (παράταξη ΣΕΤΑΠ).

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More