Θεσσαλονίκη: Συμμορία με ανήλικους έκλεβε ενοικιαζόμενα και καταστήματα

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων 5 μελών συμμορίας, τα οποία εμπλέκονται σε κλοπές που έλαβαν χώρα σε δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα σε εμπορικά καταστήματα, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς άντρες και μία γυναίκα, ηλικίας από 16 έως 23 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά και τεσσάρων ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία, μεταξύ άλλων, για εγκληματική συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 27-03-2019 έως 09-05-2019, διέπραξαν συνολικά 6 κλοπές στο κέντρο της πόλης, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και εμπορικά καταστήματα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι σε βάρος των γονέων των ανήλικων δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More