Θεσσαλονίκη: Τον άξονα της Αριστοτέλους καθάρισαν υπάλληλοι του δήμου (ΦΩΤΟ)

Τμήμα του άξονα της Αριστοτέλους καθάρισαν χθες υπάλληλοι στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης από τις 23:00 μέχρι τις 03:00.

Το τμήμα Καθαριότητας του κεντρικού δήμου συνεχίζει τις προγραμματισμένες δράσεις του.

Πέντε υπάλληλοι με βούρτσες και με τη βοήθεια μίας υδροφόρας με ένα πιεστικό μηχάνημα καθάρισαν το πλακόστρωτο από τους λεκέδες.

Η ίδια δράση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο σημείο που ήταν στημένο το χριστουγεννιάτικο χωριό και σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δήμου θα συνεχιστούν σήμερα και τις επόμενες μέρες σε όλον τον άξονα μέχρι και την πλατεία Αριστοτέλους.

Μάλιστα, το αμέσως επόμενο διάστημα, τα συνεργεία καθαρισμού θα αναλάβουν δράση στην οδό Δημητρίου Γούναρη.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει παράκληση προς τα καταστήματα ( συνήθως υγειονομικού ενδιαφέροντος) και τους υπαλλήλους τους, να μην σέρνουν τις σακούλες απορριμάτων στο πλακόστρωτο έως ότου τις εναποθέσουν στους κάδους απορριμάτων διότι δημιουργούνται λεκέδες καθ’ όλη τη διαδρομή από υγρά που διαρρέουν από αυτές. «Επίσης τα χαρτοκιβώτια των καταστημάτων πρέπει να τοποθετούνται εντός των κάδων διπλωμένα επιμελώς για να μην καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο» προσθέτει.

«Η προσπάθεια για ένα καθαρό αστικό περιβάλλον είναι συνεχής. Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται από όλους για να φτάσουμε σύντομα στο επιθυμητό αποτέλεσμα που μας αξίζει» καταλήγει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Αριστοτέλους

Αριστοτέλους

Αριστοτέλους

Αριστοτέλους

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More