Θεσσαλονίκη: “Χτύπησε” το πρώτο κουδούνι στα σχολεία – Ο Τζιτζικώστας “ξεσήκωσε” τα παιδιά (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Το πρώτο κουδούνι “χτύπησε” σήμερα το πρωί, σε όλα τα σχολεία της χώρας και τα προαύλια γέμισαν ξανά με παιδικές φωνές. Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Στον αγιασμό του 1ου δημοτικό σχολείου και στο “Άσυλο του Παιδιού” στην Πυλαία, έδωσε το παρών ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας ξεσηκώνοντας τα παιδιά. “Είστε χαρούμενοι που ξεκινούν τα σχολεία;” ρώτησε ο κ. Τζιτζικωστας από το μικρόφωνο και τότε οι μικροί μαθητές φώναξαν δυνατά όλοι μαζί “Ναι”.


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και στους γονείς και όπως δήλωσε: “Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως η ΠΚΜ ήταν και είναι εδώ, προκειμένου μέσα από τα εθνικά και ευρωπαϊκά κονδύλια που αξιοποιούμε να αναβαθμίζουμε τις σχολικές δομές, να δημιουργούμε νέα σχολεία και να δίνουμε την δυνατότητα στα παιδιά μας να έχουν καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.” τόνισε.


Ο Περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης στην Κεντρική Μακεδονία, Αλέξανδρος Κόπτσης τόνισε πως “Η σχολική χρονιά φέτος ξεκινάει χωρίς κανένα πρόβλημα στην κεντρική Μακεδονία αφού καλύφθηκαν όλα τα κενά εκπαιδευτικών και όλα τα βιβλία είναι στη θέση τους”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More