Θράκη: Εξιχνιάστηκαν κλοπές οχημάτων σε Ροδόπη και Ξάνθη

Εξιχνιάστηκαν μια κλοπή φορτηγού, δυο κλοπές μοτοσικλετών και μια διάρρηξη οχήματος στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δράστες την 17-3-2020 αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης και οικισμό της Ροδόπης δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες και ακολούθως μετέβησαν σε έτερο οικισμό της Ροδόπης όπου kai αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Επιπλέον, προέκυψε ότι την 22-3-2020 οι δύο από τους δράστες διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην ευρύτερη περιοχή οικισμού της Ροδόπης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, κάρτες τραπέζης και διάφορα έγγραφα. Ακολούθως, μετέβησαν σε κατάστημα οικισμού της Ροδόπης και πραγματοποίησαν συναλλαγή, χρησιμοποιώντας μία από τις αφαιρεθείσες κάρτες.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι δίκυκλες μοτοσυκλέτες, τα αφαιρεθέντα έγγραφα και οι τραπεζικές κάρτες, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στoν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More