Θρίλερ με το νεκρό βρέφος: Εξετάζεται και δεύτερο σενάριο για το θάνατο του

Εξετάζεται και δεύτερο σενάριο για τον θάνατο του βρέφους από την Συρία το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Στο Παίδων, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, θα μεταφερθούν απόψε και θα παραμείνουν για φύλαξη, με σκοπό αύριο να πάνε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία για να εξεταστούν, άλλα τρία παιδιά: το δίδυμο αδερφάκι του βρέφους, το μεγάλο παιδί της οικογένειας 2,5 ετών και άλλο ένα παιδάκι 2,5 ετών της άλλης οικογένειας που έμεναν στου Ζωγράφου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν και αυτά ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Επίσης, θα γίνει νεκροτομή στο βρέφος για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο Alpha, γιατρός του Παίδων κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ναι μεν είδε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης αλλά περιέγραψε επίσης πως η ασθένεια αυτή από την οποία έπασχε το βρέφος, η μικροκεφαλία, προκαλεί αλλοιώσεις στο σώμα των ασθενών.

Όλες οι απαντήσεις,  αναμένεται να δοθούν από την νεκροτομή για να μπει τέλος σε αυτό το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής.

Πληροφορίες: enikos.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More