Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 38χρονος σκότωσε και τεμάχισε 40χρονη (VIDEO)

Άλλη τροπή πήρε η υπόθεση εξαφάνισης μιας 40χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, αφού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των Αρχών φέρεται να δολοφονήθηκε άγρια.

Πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα τοξικοεξαρτημένη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 και κανένας δεν αναζήτησε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, γείτονάς της, αστυνομικός στο επάγγελμα, αντιλήφθηκε ότι κάτι σοβαρό τρέχει. Ενημέρωσε τους συναδέλφους του και ξεκίνησε η έρευνα. Έγινε άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου.

Η υπόθεση μετατρέπεται σε θρίλερ

Τα στοιχεία έβαλαν στο κάδρο έναν 38χρονο, τοξικοεξαρτημένο και αυτός που κλήθηκε από την αστυνομία και φέρεται να είπε ότι η γυναίκα ταξίδεψε στο εξωτερικό, την ίδια όμως περίοδο, εκείνος εμφανίζεται να κάνει συναλλαγές με την κάρτα της και να ψάχνει πληροφορίες στο διαδίκτυο για «τη σήψη ενός πτώματος».

Μετά και από νέα εξέταση υποστήριξε ότι έπειτα από χρήση κοκαΐνης που έκανε μαζί της, την πέταξε αναίσθητη σε κάδο με μπάζα και την άφησε να πεθάνει. Δεν έπεισε τις αρχές. Πληροφορίες του Star κάνουν λόγο για ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Δεν αποκλείεται να την σκότωσε, να την τεμάχισε και μετά να την έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Έχει συλληφθεί μετά από ένταλμα που εκδόθηκε και θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στον ανακριτή.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More