Ιπποκράτης Τσακιρίδης: Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, θα νοιάζομαι πάντα για τον τόπο μου

Τις ευχαριστίες του προς όλους εκείνους που τον στήριξαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους εκφράζει ο Ιπποκράτης Τσακιρίδης, που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος”, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχος Χαλκηδόνος τον Μηνά Μηντζαρίδη.

Ο Ιπποκράτης Τσακιρίδης, που κατοικεί στον Άγιο Αθανάσιο του δήμου Χαλκηδόνος, συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές και κατάφερε με τις προτάσεις, τις φρέσκες ιδέες και το ενδιαφέρον του για τον τόπο που ζει να κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων συνδημοτών του, οι οποίοι του έδωσαν την ψήφο τους.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει ο Ιπποκράτης Τσακιρίδης:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους με ενθάρρυναν και αποτέλεσαν στήριγμα για εμένα όλο αυτό το διάστημα των εκλογών. Ένα τεράστιο ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν με την ψήφο τους σε αυτές τις δύσκολες για τον δήμο μας εκλογές, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και στις δυνατότητες της νέας γενιάς!

Οι εκλογές αποτέλεσαν για εμένα μία πρωτόγνωρη, αλλά συγχρόνως και μία μοναδική εμπειρία ανεξαρτήτως αποτελέσματος, καθότι βρέθηκα δίπλα σε αξιόλογους και έμπειρους ανθρώπους ενώ ταυτόχρονα γνώρισα σε βάθος τους προβληματισμούς και τις δυσχέρειες της καθημερινότητας των πολιτών σε κάθε περιοχή του δήμου μας, γεγονός άκρως εποικοδομητικό και απαραίτητο για όποιον επιλέξει τον συγκεκριμένο δρόμο!

Συνεχίζω με σοβαρότητα και αφοσίωση το επαγγελματικό μου έργο.

Σας ευχαριστώ θερμά!
Με εκτίμηση

Τσακιρίδης Ιπποκράτης”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More