Καβάλα: Κατέπλευσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της τουριστικής σεζόν (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη θερινή τουριστική σεζόν του 2019 κατέπλευσε το πρωί της Τετάρτης 1 Μαίου στο λιμάνι “Απόστολος Παύλος” στην Καβάλα.

Ρεπορτάζ: Ναπολέων Παπαδόπουλος

Ειδικότερα, το κρουαζιερόπλοιο “Voyager I” έφτασε λίγο πριν τις δέκα το πρωί στο λιμάνι της πόλης, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα. Στις 19:00 αναμένεται να σαλπάρει εκ νέου με προορισμό τον Βόλο.

Το “Voyager I” έφτασε στην Καβάλα από την Τουρκία ενώ στην πλειοψηφία τους οι επιβάτες του είναι Αμερικανοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμενικού Καβάλας οι επιβάτες του υπολογίζονται στους 600.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να φωτογραφήσει το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο λόγω του μεγέθους του “γέμισε” το λιμάνι. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο ρίχνει άγκυρα στην Καβάλα.

Να σημειωθεί πως το “Voyager I” είναι το πρώτο και μοναδικό κρουαζιερόπλοιο που θα βρεθεί στην Καβάλα τον Μάιο. Ένα ακόμη θα καταπλεύσει τον Ιούνιο, δύο θα έρθουν τον Αύγουστο ενώ άλλα δυο αναμένεται να έρθουν τον Οκτώβρη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More